Η σύζυγός του αποκάλυψε μια διατροφική ρουτίνα
αρκετά διαφορετική από τα συνηθισμένα
Στην παρουσίασης του βιβλίου της Άντζελας Γκερέκου, η Λουκίλα Καρρέρ, σύζυγος του αείμνηστου Μίμη Πλέσσα, μοιράστηκε με τους δημοσιογράφους τις ασυνήθιστες διατροφικές προτιμήσεις του μεγάλου μουσικοσυνθέτη.
Ο Μίμης Πλέσσας, απέφευγε παντελώς το κρέας. Συγκεκριμένα η σύζυγός του ανέφερε πως:
«Ο Μίμης ζητούσε οτιδήποτε δεν είχε κρέας οπότε δεν μπορούσα ούτε σοφρίτο ούτε παστιτσάδα να του κάνω. Έτρωγε μόνο αυγά τηγανητά και σοκολάτες. Ο Μίμης δεν ήθελε ποτέ φρούτα, λαχανικά και δεν έφαγε ποτέ ζωάκι, ποτέ ψάρι, τρεφόταν μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του με τα αυγά. Τελικά καλά έκανε, πρέπει να κάνουμε αυτό που θεωρούμε σωστό να ακούμε τον οργανισμό μας.»
Μάλιστα, ο ίδιος απολάμβανε να μαγειρεύει τα αυγά του με διάφορους τρόπους – έως και 15 διαφορετικούς.
«Άλλοτε με ντομάτα, άλλοτε έβαζε μέσα κολοκύθια, φέτα… Έκανε τα αυγά με διαφορετικούς τρόπους, βέβαια εγώ μετά έβρισκα μια κουζίνα ανάστατη, αλλά το ευχαριστιόταν τόσο πολύ και χαλάλι του.»












