Το μόνιμο «πρόβλημα» για του λάτρεις της κάθε καλοκαίρι
Όσοι πίνετε αλκοόλ ξέρετε πόσο ωραία πίνετε μία κρύα μπύρα ένα ζεστό βράδυ του καλοκαιριού. Συνήθως οι λάτρεις της μπύρας, το να την πιούν κρύα ένα βράδυ που η ζέστη «χτυπάει» κόκκινο, είναι σαν βάλσαμο στην ψυχούλα τους.
Τι γίνεται όμως όταν θες να πιείς μία μπύρα αλλά δεν είχες και η κάβα είχε μόνο… ζεστή; Ή ακόμα χειρότερο, έρχεται παρέα και σου φέρνει ζεστές μπύρες για όλους… όμως η ζεστή μπύρα, πραγματικά, δεν πίνετε! Σου βρήκαμε τη λύση για να καταφέρεις την απολαύσεις δροσερή σε μόλις λίγα λεπτά!
Η πιο γρήγορη και αποτελεσματική μέθοδος για να παγώσει μια μπύρα μέσα σε μόλις 5-7 λεπτά είναι ο συνδυασμός πάγου, νερού και αλατιού. Αρκεί να γεμίσεις έναν μεγάλο κουβά ή βαθύ μπολ με νερό και παγάκια και να προσθέσεις 1-2 κουταλιές χοντρό αλάτι. Το αλάτι μειώνει τη θερμοκρασία πήξης του νερού, με αποτέλεσμα το μείγμα να γίνεται πιο παγωμένο από τον απλό πάγο και να «ρουφά» τη θερμότητα από το μπουκάλι πιο γρήγορα.
Απλώς βύθισε μέσα την μπύρα και, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, γύρνα την περιστασιακά ώστε να ψύχεται ομοιόμορφα. Σε λίγα λεπτά, θα έχεις μια δροσερή, ιδανική για απόλαυση μπύρα – χωρίς καθόλου αναμονή στο ψυγείο.