Ο σεφ Ανδρέας Λαγός υποδέχεται σήμερα στις 14.00 την Χριστίνα Σάλτη στην κουζίνα της «ΠΟΠ Μαγειρικής» (ΕΡΤ1). Με ενέργεια, χαμόγελο και μουσική διάθεση, η τραγουδίστρια δοκιμάζει νέες γεύσεις. Καυτερή από την Άνδρο και μέλι από τη Λευκάδα γίνονται τα υλικά για συνταγές που συνδυάζουν γλυκό και πικάντικο – ακριβώς όπως και η προσωπικότητά της.
Η ίδια μίλησε για την καταγωγή της από τον Πόντο και το Αγρίνιο, για το πώς ακολούθησε το δρόμο του τραγουδιού, για τις μεγάλες τις συνεργασίες καθώς και τι την δυσκόλεψε, για το αν ποτέ θέλησε να παντρευτεί αλλά και για την ψυχοθεραπεία που την έχει βοηθήσει, μάς μιλά η Χριστίνα Σάλτη.












